پل معلق کلیفتون (Clifton Suspension Bridge) نام پل جادهای بسیار بلندی است که بر روی رودخانه آوون در نزدیکی بریستول در غرب انگلستان ساخته شده است. طراح این پل مهندسی انگلیسی به نام ایزمبارد کینگدم برونل است و هنگامی که کار ساخت آن در ۱۸۶۴ بهپایان رسید بلندترین و طولانیترین پل زمان خود در جهان به شمار میرفت. با این حال پل معلق کلیفتون دارای شهرتی منفی نیز هست و تاکنون بسیاری از مردم با پرتاب خود از بالای این پل دست به خودکشی زدهاند.
برچسبها:
مراکز مراقبت از بیماران سرطانیِ مگی ،مراکز زنجیرهای واقع در بریتانیای کبیر هستند این مراکز بخشی از یک پروژه پیشگام با استفاده از معماری اندیشمندانه و ایجاد فضاهای نوآورانه به عنوان ابزارهایی برای آرامش و شفا هستند که حمایتی عاطفی و عملی برای افراد مبتلا به سرطان ، خانواده هایشان و یا دوستانشان ارائه می دهند .
برچسبها:
ساختمان هایی که به طور خاص برای بازی های المپیک ساخته می شوند معمولا دارای یک طرح اصلی و اولیه هستند. این برج دیدبانی پارک لندن (المپیک ۲۰۱۲) نیز از این قاعده مستثنی نیست و توسط آنیش کاپور و سیسیل بالموند طراحی شده است. کاپور با آمدنش به کاخ بزرگ پاریس معروف شد. او به واسطه طرح هایش در نمایشگاه Monumenta پاریس در سال ۲۰۱۱ شناخته شد. چشم انداز لندن از این برج بسیار چشمگیر و مهیج است.
برچسبها:
مقدمه
امروزه با پیشرفت علم، مهندسان نیز روش های جدیدی را برای صنعت ساختمان معرفی می کنند. در این روش ها نکات زیادی قرار می گیرد.
از جمله: استفاده از مصالح و انرژی کم تر، زمان و هزینه کمتر، مقاومت در برابر زلزله و باد، دقت بیشتر و ...؛
در روش های جدید نیز سعی می شود از قطعات پیش ساخته در کارخانه استفاده شود زیرا ضمن افزایش سرعت و دقت و کاهش زمان ساخت، خطای کار نیز تا حد زیادی کاهش می یابد.
برچسبها:
- ابزار حس و تجربه : حس ( شامل حواس پنجگانه) + تجربه . نتيجة اين درك به يك قانون علمي مي رسد كه ما از آن بنام علم ( Science ) ياد مي كنيم.
2- ابزار عقل : عقل + قياس علمي . نتيجة درك اين ابزار ما را به علم فلسفه مي رساند.
برچسبها:
2 ) مساحت مسـتطیـــــــل = طـول × عـرض
محیط مستطیل = ( طول + عرض) × 2
3 ) مساحت مثلث = ( قاعده × ارتــــــفاع ) ÷ 2
محیط مثلث = مجموع سه ضلع
برچسبها:
درونگرایی
یكی از باورهای مردم ایران زندگی شخصی و حرمت آن بوده كه این امر به گونه ای معماری ایران را درون گرا ساخته است. معماران ایرانی با سامان دهی اندام های ساختمان در گرداگرد یك یا چند میان سرا، ساختمان را از جهان بیرون جدا می كردند و تنها یك هشتی این دو را به هم پیوند می داد
برچسبها: